Резюме від 27 травня 2024 PRO

Марина

Керуючий рестораном, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий тату-студією

з 02.2024 по 05.2024 (3 місяці)
Lamarch, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Керуючий кав'ярнею

з 08.2022 по 02.2024 (1 рік 6 місяців)
Мережа Бабл-ті кавʼярень BUBBLY, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Я - досвідчений та енергійний ресторатор з 4+ роками досвіду роботи в управлінні та розвитку ресторанного бізнесу. Продемонструвала успішні результати в підборі персоналу, відкритті закладів, управлінні фінансами, маркетингу. Володію сильними організаторськими, аналітичними та комунікативними навичками.


За півтора року підібрала та навчила 18 барист: найм, стажування, навчання, контроль, переговори по зарплаті, скорочення та звільнення. Наймала та співпрацювала з смм спеціалістами, промоутерами, бухгалтерами та юристами, як керівник.
Відкрила 4 заклади з нуля. Перевезли кавʼярню на нове місце за один день.
Вивела заклад на 80% окупності за 4 місяця роботи.
Розробила та впровадила ефективні маркетингові стратегії, включаючи закупівлю реклами та співпрацю з блогерами.
Налаштувала ПРРО згідно з законодавством.
Вмію працювати з програмами Poster, Checkbox, Bolt food, кнайпа та аналогами.
Налагодила постачання продукції з 30+ постачальниками (договори, відтермінування оплати, графіки поставок, налагодила прямі замовлення від кожного закладу).
Створювала сезонні та основні меню, займалась ціноутворенням.
Успішно впровадила новий продукт - натуральні Bubble tea без доданого цукру за моїми авторськими рецептами.
Тісно співпрацювала з великими обсмажками One love, prokava, новий, mad heads налагодила постачання зерна на продаж і в заклад.
Співпрацювала з сервісами доставки.
Налагодила співпрацю з підрядниками в галузі будівництва та обладнання.
Розробила вдалу систему мотивації персоналу.

Навички:
Управління персоналом
Відкриття та ведення ресторанного бізнесу
Фінансове планування та аналітика
Маркетинг та PR
Операційне управління
HACCP
Продажі та допродажі
Мотивація персоналу
Переговори
Робота з підрядниками
Програмне забезпечення ресторанної сфери, ПРОО, системи охорони та відеонагляду.

Керуючий кав'ярнею

з 03.2022 по 09.2022 (6 місяців)
Мережа кавʼярень Бінокль кава, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Перезапуск першого закладу у березні 2022. Налагодження поставок на звуженому ринку.
- Замовлення товару
- Контроль всіх чотирьох закладів мережі.
- Створення чек листів
- Запуск другого закладу
- Робота з персоналом
- Організація роботи 4х закладів
- Створення та впровадження декількох нових меню
- Навчання персоналу - 3 баристи і 2 адміністратора.
- Навчання налаштування помелу
- Навчання менеджерів закладів
- Керівництво логістики між закладами

Бармен

з 11.2020 по 02.2022 (1 рік 3 місяці)
Ресторан Італійська Редакція (first line group), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прямі обовʼязки роботи бармена.
- Приготування напоїв різної складності, алкогольні напої, чай, кава
- Виробництво заготовок для секції бар згідно стандартам ХАССП, використання їх
- Замовлення товару
- Робота з чек листами
- Навчання стандартам роботи у преміум сегменті
- Проходження ХАСПП
- Проходження тренінгів в сфері ресторанних бізнесів

Бармен

з 10.2019 по 11.2020 (1 рік 1 місяць)
Ресторан Здоровий Глузд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання прямих обовʼязків бармена, складання чек листів, робота згідно карантинних умов.
- Складання чек листів
- Складання технологічних карт нових напоїв. Сезонні меню.
- Приготування напоїв різної складності - фреші, коктейлі алкогольні та безалкогольні, чаї та кава
- Налаштування помелу

Бармен

з 11.2017 по 04.2018 (5 місяців)
L’kafa group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Перейшла на посаду бармена, оскільки був цікавий саме аспект роботи з напоями. В обовʼязки входило:
-Робота згідно технологічних карт
-Робота згідно чек листів
-Відкриття та закриття зміни згідно правил компанії
- Виконання прямих обовʼязків бармена - приготування напоїв різної складності, таких як коктейлі, кава, чаї.

Офіціант/старший офіціант

з 05.2016 по 08.2017 (1 рік 3 місяці)
L’kafa group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконувала основні обовʼязки офіціанта, а саме - допродажі, рекомендації, перевірка вірного сервування стола, їжі та напоїв. Активно працювала з системою r-keeper. отримала підвищення після пів року роботи.

Освіта

НУХТ

Компʼютерні науки, Київ
Вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

КНЕУ

Кібербезпека, Київ
Незакінчена вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

Знання і навички

AJAX Знання коктейльної карти Приготування коктейлів Приготування кавових напоїв Знання ресторанного етикету Управління рестораном Маркетинг у ресторанному бізнесі Ресторанне обслуговування Управління командою Управління персоналом Ведення управлінського обліку Робота в команді Figma MS Excel РРО CheckBox Poster MS Office

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: